Pargas Fysiotjänst

Paraisten Fysiopalvelu

Paraisten Fysiopalvelu on fysioterapiayritys Paraisten keskustassa jolla on yli 30 vuoden kokemus alasta. Hoidamme tuki- ja liikuntaelinvaivoja, neurologisia ongelmia, turvotuksia, lantionpohjan toimintahäiriöitä/inkontinenssiongelmia, lihasjännityksiä, huimausta, urheiluvammoja jne. Tämän lisäksi tarjoamme myös työfysioterapiapalveluja ja luentoja.

Meille voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman ja teemme myös kotikäyntejä. Meillä on sopimus ostopalveluista KELAn, Varsinais Suomen Sairaanhoitopiirin, Paraisten Kaupungin ja muutamien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Huom! Käytä suojamaskia kun saavut Fysiopalveluun.

Monipuolista fysioterapia

Meillä voit myös harjoitella kuntosalilla ja osallistua ohjattuihin ryhmiin. Meillä on kuntojumpparyhmiä, vesijumppaa sekä iäkkäille suunnattuja erikoisryhmiä.

Myymme lääkkinnällisiä tukisukkia, mittatilattuja tukisukkia, McKenzie selkätukia, niskatyynyjä, kylmäpakkauksia, jumppakuminauhoja.

Kuntosali

Kuntosali aukeaa maanantaisin klo. 10.Katso tarkemmin kohdasta Kuntoiluryhmät -> Kuntosali

Korona-tiedote

Pyydämme ystävällisesti kaikki jotka saapuvat Fysiopalveluun käyttämään maskia. Fysioterapian aikana voitte keskustella terapeutin kanssa maskin käytöstä, eli onko pakollinen juuri silloin. Maskia ei tarvitse käyttää jumpan aikana, mutta pidä etäisyyttä ja käytä desiä ohjeistuksen mukaisesti. Jumpan tai terapian jälkeen käytetään…

Ryhmät alkavat 31.8.2020

Ryhmien vetäjät ovat fysioterapautteja ja kaikki ryhmät ovat hyvin pieniä, 10-12 hlöä.Seuraamme ohjeistuksia liittyen koronapandemiaan ja olemme mm. tehostaneet siivoamista.Kehotamme pysymään kotona sairaana ja myös jos joku läheinen kotona on flunssainen. Ota ome pyyhe mukaan alustan suojaksi kun tehdään harjoitteita…