Pargas Fysiotjänst

Paraisten Fysiopalvelu

Paraisten Fysiopalvelu on fysioterapiayritys Paraisten keskustassa jolla on yli 30 vuoden kokemus alasta. Hoidamme tuki- ja liikuntaelinvaivoja, neurologisia ongelmia, turvotuksia, lantionpohjan toimintahäiriöitä/inkontinenssiongelmia, lihasjännityksiä, huimausta, urheiluvammoja jne. Tämän lisäksi tarjoamme myös työfysioterapiapalveluja ja luentoja.

Meille voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman ja teemme myös kotikäyntejä. Meillä on sopimus ostopalveluista KELAn, Varsinais Suomen Sairaanhoitopiirin, Paraisten Kaupungin ja muutamien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Monipuolista fysioterapia

Meillä voit myös harjoitella kuntosalilla ja osallistua ohjattuihin ryhmiin. Meillä on kuntojumpparyhmiä, vesijumppaa sekä iäkkäille suunnattuja erikoisryhmiä.

Myymme lääkkinnällisiä tukisukkia, mittatilattuja tukisukkia, McKenzie selkätukia, niskatyynyjä, kylmäpakkauksia, jumppakuminauhoja.

Kevään ryhmät alkavat 7.1.2020

Maanantaisin– Vesijumppa klo 7:30 (Folkhälsanin talolla)– Kuntoryhmä klo 18 – 19– PhysioPilates klo 19 – 20Tiistaisin– Kiertoharjoittelu senioreille klo 9 – 10– FysioPump klo 18 – 19– Toiminnallinen harjoittelu klo 19:15 – 20:15Torstaisin– 55+ Kuntoryhmä kl o17 – 18– Kuntoryhmä…

Syksyn ryhmät alkavat 2.9.2019

Tutut kuntoryhmät alkavat 3.9.2019. Ryhmillä on erilainen sisältö joten jos mietit mikä ryhmä juuri sinulle sopisi parhaiten niin ota yhteyttä.