Fysioterapiapalvelut

Meiltä saat apua sekä akuutteihin että kroonisiin vaivoihin. Meidän fysioterapiapalvelut pohjautuvat huolelliseen tutkimiseen, asiakkaan kanssa laadittuun fysioterapiasuunnitelmaan ja yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Fysioterapia kestää 30-90 minuuttia kerrallaan ongelmasta riippuen. Meille voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman ja huomioimme KELAn suorakorvauksen laskutuksen yhteydessä. Toteutamme myös kotikäyntejä, allasterapiaa ja ryhmämuotoista kuntoutusta.

Fysiopalvelun avarat tilat mahdollistavat apuvälineillä liikkumisen ja kuntosali on suunniteltu niin, että laitteista osa on hyödynnettävissä myös pyörätuolista käsin. Monipuolisten ja ajan tasalla olevien harjoitteluvälineiden avulla voidaan harjoittelusta tehdä vaihtelevaa ja tehokasta. Meillä on käytössämme kuntosali josta löytyy Kinesis One harjoituslaite, Nustep harjoittelulaite, Uppertone laite ja painokevennetty kävelyharjoittelulaite.

Fysiopalvelu tarjoaa tuki- ja likkuntaelinvaivojen fysioterapiaa, neurologisten sairauksien kuntoutusta, lymfaterpiaa turvotusen hoitoon, lantiopohjan fysioterapiaa, huimauksen hoitoa, sähköärsytyshoitoa, hierontaa ja teippauksia.

Teemme myös räätälöityjä paketteja yrityksille, yhdistyksille, ryhmille (esim. Kunto Startti, kunto- tai virkistyspaketteja, TYKY-toimintaa).

Ennalatehkäisevää hoitoa:

Voitko hyvin, mutta haluat saada ohjeita miten tulevaisuudessakin voit hoitaa niskasi ja selkäsi? Tule ennaltaehkäisevälle käynnille. Liikkuvuuden ja lihaskunnon tutkimisen perusteella sekä työkuvan ja vapaa ajan harrastusten pohjalta laadimme annamme sinulle ohjeita koskien: ergonomiaa, lihashuoltoa, rangan vastaliikkeistä.

Fysioterapia

Perinteinen fysioterapia pitää sisällään lihashuoltoa pehmytosakäsittelyä/hierontaa hyödyntäen, mobilisointia, venytyksiä sekä voiman- ja liikkuvuuden harjoittelua. Tarvittaessa käytämme ultraääntä, laserhoitoa, sähköhoitoja kivunlievitykseen sekä mm urheiluvammojen kuntoutukseen. Fysioterapiassa käytämme vaihtelevasti erilaisia menetelmiä, mm. OMT, MDT, Mulligan. Lihasaktivoimiseen käytämme sähköärsytyshoitoa ja teemme myös lihasvoimamittauksia.

Hieronta

Meiltä saat perinteistä hierontaa ja urheiluhierontaa. Hieronta käytetään kireiden lihasten pehmittämiseen sekä rentoutukseen. Hieronta voi olla osa fyioterapiaa, mutta voit tulla pelkästään hierontaan.