MDT-menetelmä

Mekaaninen Diagnostiikka ja Terapia kutsutaan myös McKenzie-menetelmäksi, menetelmän perustajan Robin McKenzien mukaan.

MDT-menetelmä ja sen niska-, selkä- ja niveltutkimus on ainutlaatuinen, looginen ja perusteellinen. Terapeutti tietää miten eri liikkeet vaikuttavat rangan ja raajojen kipuun ja liikeratoihin, ja osaa siten päätellä minkälaisesta vaivasta on kyse. Tutkimusmenetelmä on korkealaatuinen ja antaa sinulle tietoa kivun syystä. On todettu että MDT-tutkimuksesta saatu tieto vastaa MRI’stä (magneettikuvaus) saatuun tietoon, kun tavoitteena on löytää syy tavallisimpiin rankavaivoihin.

Autamme sinua auttamaan itseäsi

Hoito koostuu helpoista liikkeistä, joita suoritetaan osana päivittäistä elämää. Päätavoitteena on estää uusien kipuepisodien syntymistä. Menetelmän avulla opit hoitamaan ongelman itse, etkä ole enää jatkossa riippuvainen ulkopuolisesta hoidosta ja käsittelystä.

Vaadi ammattimainen hoito niska- ja selkävaivoillesi, sen voi antaa fysioterapeutti jolla on MDT- tutkinto. Paraisten Fysiopalvelun henkilökunnasta Susanna, Anna ja Jaana ovat suorittaneet kansallisen tutkinnon (Cert.MDT) ja Johanna on suorittanut kansainvälisen tutkinnon (DIP.MDT).
Linkki: www.mckenzieinstitute.org/patients